Håll grytan kokande,

som både frälsningsarmén och Malin hade sagt.
Jag förstår nog det inte riktigt?

Här kommer en nasty gammal bild på grönsakerna som serveras på Kurorten!


Have I found you?

Iron and Wine - Flightless bird, American mouth

Ordbajs at it's finest! Gudars skymning.

"Ta mig i röven och kalla mig kräm"

Jag blev utmanad av Malin.
Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor
. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. 'Cause your friends don't dance and if they don't dance then there no friends of mine!
Nej, jag har inga "personer".


Jag kan lika gärna börja med de jag har gemensamma med Malin:

Jag kan inte äta ensam bland folk, det går bara inte. Maten hamnar inte där den ska, saker flyger iväg och tankarna liksaså. Big no no.

Jag lyssnar alltid på musik när jag cyklar/går/transporterar mig själv. Och då är jag i en annan värld, jag är en annan person och går helt in för det. Jag är låten och oftast bäst i världen..

Det tar mig till en konstig ovana jag har när jag cyklar. Cyklar jag förbi någon håller jag andan, vilket alltid slutar i ett väldigt flåsande och konstiga miner. Det blir för intimt eller något ifall någon hör mig andas. Cyklar jag förbi ett dött djur, vilket jag nästan alltid gör (fråga Basse, det är hemskt), håller jag för andan. Annars kanske jag får fågelinfluensan eller galna kosjukan.

Jag har fantasi som in i bängen, inte någon fördel dock. Jag hittar på grymt många händelseförlopp helt enkelt, jag snubblar till och sen ser jag hur jag ramlar, jag slår i huvudet och så låg där visst något jättevasst som åker in i ögat o sen kommer det en traktor som kör över mig osv osv. Ibland är det bara roligt men jag är hemsk.

Eftersom jag har sån fantasi så är jag självklart mörkrädd. Kollar under sängen varje natt. Somnar oftast med lampan tänd o boken i ansiktet för att det är lättare så. Jag minns fortfarande mardrömmar från när jag var riktigt liten och att jag var säker på att Vargen från Bamse skulle komma och ta mig.

Och för att bre på min fantasi och göra mig lite mer mörkrädd så vet jag inget bättre än skräckfilmer och thrillers (trots att jag alltid ser dom genom fingrarna). Min favoritserie är True Blood och nu är jag mesig nog att kära ner mig i allt som har med vampyrer att göra. Jag sov inte mer än 3 h åt gången i en vecka efter att jag läst Låt den rätte komma in.

Jag är klumpig som jag vet inte vad. MEN, jag har aldrig skadat mig ordentligt. Peppar peppar. Men jag kommer aldrig förstå att folk har låtit mig jobba med knivar i två år..

Okej, "sista". Jag är helt galen precis som min crazyassfriend, no doubt about it.

Kunde fortsatt hela natten, men åtta de sa åtta de va!

Over and out.

Malin

Crazyassfriend, this is for you !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0